KANUNİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÖNETİMİNDEN HASTANEMİZE ZİYARET
18 Kasım 2022

Yeni binasında hizmete başlayan Of Devlet Hastanemize Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi , Başhekim Yardımcısı Dr. Muhammet Ali Yılmaz , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim Atalar , İdari ve Mali işler müdürü Fatih Kurt , Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Halit Kahveci den oluşan yönetim ekibini Hastanemiz Başhekimi Op.Dr. Şaban Uysal ve yönetim ekibimiz karşıladı.Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetim ekibi hastanemizi dolaşarak “yeni hastanemizin  hayırlı olmasını ve güzel hizmetler yapmasını diliyoruz “ dedi.
  Hastanemiz Başhekimi Dr.Uysal  da “Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz “dedi .
  Çay ikramı ve fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

OF D.H. YÖNETİMİ

• dddd