ATAKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ YÖNETİMİNDEN HASTANEMİZE ZİYARET
17 Kasım 2022

Yeni binasında hizmete başlayan Of Devlet Hastanemize Ataköy Ruh ve Sinir hastalıkları  ( Ataköy RSHH ) Yönetimi  ziyaret gerçekleştirdi.
 Ataköy RSHH Başhekimi Ayşe KÖKSAL ,İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Samet ÇİFTÇİ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zafer ÇAĞLAR’dan oluşan yönetim ekibini Hastanemiz Başhekimi OP.Dr.Şaban UYSAL ve Başhekim  yardımcımız Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR karşıladı. ARSHH yönetimi ‘’ yeni hastanemizin hayırlı olmasını ve güzel hizmetler yapmasını diliyoruz ‘’ dedi.

Hastanemiz Başhekimi Dr.UYSAL’da  ‘’ Ataköy RSHH yönetimine bu nazik ziyaretleri ve hediye getirdikleri çiçekler için çok teşekkür ederiz ‘’ dedi.

Çay ikramı ile ziyaret sona erdi.

OF D.H YÖNETİMİ

• zzz