YENİ HASTANEMİZE TAŞINMA SÜRECİ TOPLANTISI YAPILDI.
27 Temmuz 2022

Önümüzdeki Ağustos ayı içinde taşınmayı planladığımız ,inşaatı bitmek üzere olan yeni  Hastanemiz ile ilgili son durum değerlendirmesi toplantısını 27.07.2022 günü yaptık.
Toplantıya tüm paydaşlar olarak katıldık.Trabzon İl Sağlık Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Erdem ŞEN ‘in başkanlığında yapılan toplantıya Hastanemiz yönetimi, Destek Hizmetleri Başkan yard. Erkan BULUT, İl Sağlık Müdürlüğümüzün değerli Mühendis kadrosu ve Hastane İnşaatını yürüten Neoray firması temsilcisi Müh.Ahmet Cihan SARAL katıldı.
Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ; toplantının son derece verimli geçtiğini, tüm yönü ile yeni hastanenin  durumunu masaya yatırdıklarını söyledi.
Son eksikleri gözden geçirip fikir alışverişinde bulunarak taşınma sürecini inşallah sorunsuz  tamamlayacağız  dedi. İlçemiz ve bölgemiz marka şehrimiz Of’a yakışır “ Marka Hastane “ye kavuşmuş olacaktır.
Dr.Erdem ŞEN de tüm bu zor süreçte büyük bir özveri ile çalışan Mühendislerimize çok teşekkür ederim dedi.İl Sağlık Müdürlüğü olarak tüm ihtiyaç duyulan malzeme ve sorunları çözmek için hazırız dedi.
Neoray firması yetkilisi de Eksiklerin son 1 haftada hızlıca tamamlanması için ne gerekiyor ise yapacaklarını ifade etti.
Çay ikramı ile toplantı sona erdi.

• hhhh

• tttttttt