SAYIN VALİMİZDEN UZUNGÖL SEMT POLİKLİNİĞİMİZE ZİYARET.
25 Temmuz 2022

Trabzon Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU hastanemize bağlı turistin sağlığına yönelik kurulan Uzungöl Semt Polikliniği ‘mizi ziyaret etti.
Ziyarete Trabzon il emniyet müdürü, alay Komutanı, ve Çaykara kaymakamı Muhammet GÜZEL de eşlik etti.
Vali İsmail USTAOĞLU personel ile tek tek ilgilenip hastalara da acil şifalar diledi. Ayrıca Aile Sağlığı Merkezi’nin de tadilatını yerinde inceleyip yetkililerden bilgiler aldı.
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL şöyle dedi:
“ Ülkemizin Önemli bir turizm merkezi olan Uzungöl‘de yerli ve yabancı turistlere yönelik her yaz döneminde dört ay süreyle 7 gün hizmet sunan Of Devlet Hastanemize bağlı Uzungöl Semt Polikliniği açık tutmaktayız. Burada turistlerin sağlığı yanında bölge insanımızın da sağlık sorunlarına çözüm ve şifa olmaya çalışmaktayız. Semt Polikliniğimizde muayene, müşahade ve bir çok girişimsel işlemler yapılmaktadır. Uzman hekimin değerlendirmesi gereken hastalar teknolojik imkanlar kullanılarak hastanemiz uzmanı Hekimlere danışılmaktadır. Durumu acil olan hastalarımız da hemen yanımızda bulunan 112 istasyonu ile hızlı bir şekilde sevk edilmektedir. Sevk edilen hastalar öncelikle Of Devlet Hastanemize uğramaktadır. Daha üst düzeyde takibi gereken hastalar ilimizdeki diğer hastanelere sevk edilmektedir. Kliniğimizde,
profesyonel sağlık ekiplerimizin yanında tercüman da bulunmaktadır.” dedi.
Dr.UYSAL şöyle devam etti:
“ Büyük bir özveriyle çalışan ekibimize anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren  Sayın  Valimize ,beraberindeki çok değerli Sayın İl Emniyet Müdürümüze, Sayın Alay komutanımıza ve Sayın Kaymakam’ımıza teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Bu ziyaret bizler son derece mutlu ve motive etmiştir “ dedi.
Dr.UYSAL,son olarak bizlerin  turistin sağlığına sunduğumuz katkıyı umarız sağlık turizmine de yansıtıp bu konuda Trabzon ilimizde çok üst düzey donanımlı hastanelerimiz ile diyalog halinde çalışıp İnşallah Ülkemizin Dünyada hak ettiği Sağlıkta öncü ülke konumuna gelmesini sağlayacağız “ diyerek sözlerini tamamladı.
Vali İsmail USTAOĞLU tüm çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür etti.

• ngf

• dddds