HASTANEMİZDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI.
30 Kasım 2023

Hastanemizde düzenlenen bir etkinlik ile ‘’ 29 Kasım Tıbbı Sekreterler Günü ‘’ kutlandı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL şöyle dedi :

‘’ Şahsım ve Hastanemiz yönetimi adına Tıbbı Sekreterler Gününü kutluyoruz. Sizler Tıbbı Sekreter olarak hastaneler ve sağlık kurumlarında ; Kayıt ,taburculuk, istatistik iş ve işlemleri ,kurum içi ve dışı yazışmalar ve haberleşmeyi sağlama gibi daha adını söyleyemediğimiz bir çok işi yürüten güzel bir mesleğin mensuplarısınız.

Yerine göre hasta ve hasta yakınlarına yardımcı yerine göre de hekimlerin en yakın mesai arkadaşı ve onlarla birlikte bir ekip çalışanısınız ‘’ dedi.

Dr.UYSAL şöyle devam etti :

‘’ Bu yüzden sizler aslında hastaneler ve sağlık kurumlarının çok göz önünde bulunmayan ancak yaptığınız işler ile çok önemli kahramanlarsınız .

Hastalar çoğu kez hastanelere geldiklerinde ilk olarak sizinle iletişime geçmekte ve sizin yönlendirmeniz ile muayene, tahlil ve tedavi olmaktadır.

Bu nedenle iyi bir iletişim sorunların çoğunu ortadan kaldırmaktadır.

Bu konuda çabanız ve emekleriniz için teşekkür ederim ‘’ dedi.

Dr.UYSAL son olarak :

‘’ 29 Kasım Tıbbı Sekreterler Gününüzü tekrar kutluyor bu organizasyonu düzenleyen arkadaşlarına teşekkür ederim ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

Program tüm Tıbbı Sekreterler ile pasta kesilip çay ikramı ile sona erdi.

• klş

• fghj