T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Of Devlet Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Of Devlet Hastanesi

İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZDEN YENİ HASTANE İNŞAATINA ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 07/09/2021

İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZDEN YENİ HASTANE İNŞAATINA ZİYARET

Trabzon İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA  yapımında son aşamaya gelinen  Yeni Of Devlet Hastane inşaatını 7 Eylül Salı günü ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.USTA’ya Sağlık Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU da eşlik etti. Ziyarette  Hastanemiz Başhekim yardımcısı Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR inşaatın son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

150 yataklı ,6 katlı ve son teknoloji ile donatılmış olan yeni hastanemizde çok özellikli sağlık hizmeti sunan birimler de olacaktır. Sadece Of İlçemize değil,komşu 7-8 İlçeye ve Uzungöl gibi bir turizm merkezine sağlık hizmeti sunacak olan hastanemiz

Bölge Hastanesi konumunda olacaktır.

Ziyarette; İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA ; Başhekim yardımcımız Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR’dan ve hastane yapımını gerçekleştiren Neoray inşaat firması yetkili Mühendisi Ahmet Cihan SARAL ‘dan bilgi aldı.

Mevcut duruma ek olarak öneride bulunup,taşınma sürecinin sağlıklı ve sorunsuz  tamamlanması yönünde katkılarda bulundu. Emeği geçen herkese teşekkür etti.

Of Devlet Hastanesi yönetimi olarak Sayın İl Sağlık Müdürümüze ve Op.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU’na bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederiz

OF D.H YÖNETİMİ

• INSAAT.jpeg