YENİ KAYMAKAMIMIZDAN YENİ HASTANE İNŞAATINA ZİYARET
16 Ekim 2020

Yaklaşık 1,5 ay önce göreve başlayan Kaymakamımız Syn.Hayrettin ÇİÇEK yapımı devam eden Yeni Hastane inşaatını ziyaret etti.
 ve Erhan BOROZANCI ) olarak katıldığı ziyarette ; Sayın ÇİÇEK , Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ve İnşaatı yürüten firma yetkililerinden bilgi alıp yerinde incelemelerde bulundu.
Firma yetkililerinden alınan bilgi ve yerinde değerlendirme sonrası 2021 yılının ilk 3 ayında yeni hastanenin tamamlanabileceği öngörülmüştür.
Ziyaret ile ilgili ; Syn ÇİÇEK yaptığı açıklamada inşallah planlandığı gibi en kısa süre de yeni hastanenin tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını bekliyoruz dedi.
Eşlik eden herkese teşekkür etti.
Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL'da ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada  sayın Kaymakamımız bu anlamlı ziyareti bizleri son derece mutlu etmiş ve motivasyonumuzu artırmıştır. Kendilerine teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Büyük bir heyecan ile yeni hastanemizin faaliyete geçeceği günü beklemekteyiz.
Marka Şehir Of'umuza yakışır son teknoloji ve yetişmiş insan gücü ile donatılmış '' Marka Hastane '' olarak inşallah hizmetlerimize devam edeceğiz dedi.

OF DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ

• ANNN.jpeg