TRABZON İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN YERİNDE DEĞERLENDİRME ZİYARETİ
19 Eylül 2023

19.09.20223 günü İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından yerinde değerlendirme ve gözlem amaçlı hastanemize bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete , İl Sağlık Müdürlüğümüz  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd.Erkan BULUT ve Özellikli Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr.Sümeyra ERDOĞAN’ın da eşlik ettiği ekip tarafından gerçekleştirildi.

Ziyarette ; Özellikli Sağlık Birimleri ( Palyatif Servisi ,Evde Sağlık Birimi ,Hemodializ vb.) ,biyomedikal ,satın alma ,faturalandırma vb. birimlerde inceleme ,değerlendirme ve önerilerde bulunuldu.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL şöyle dedi :

‘’ Bugün İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri  Başkanlığı tarafından hastanemize  yapılan ziyareti bizlerin eksiklerini görme ve bir farkındalık kazanma adına çok önemsiyoruz.Ayrıca bir gözlemci gözü ile kalite standartları çerçevesinde durumumuzu görme ve değerlendirme ortamı  olmuştur ‘’ dedi.

Dr.UYSAL  şöyle devam etti:

‘’ Of Devlet Hastanesi olarak uzun  vadede HIMSS kalite standartları çerçevesinde Dijital Hastane olma çabamız ve HIMSS-7 ( Seviye 7 ) olma hedefimiz yolculuğunda bu ziyaret bizlere önemli bir ışık  tutmuştur ‘’ dedi.

Dr.UYSAL son olarak :

‘’ Ziyarete gelen tüm Kamu Hastaneleri Başkanlığımız Yönetici ve ekibine teşekkür ederiz ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret sonunda bir değerlendirme toplantısı yapılıp, çay ikramı ile ziyaret sona erdi.

OF D.H YÖNETİMİ

• xcsc