YENİ HASTANEMİZE ANLAMLI BİR ZİYARET DAHA
15 Ağustos 2023

Yeni Hastanemize ziyaretler devam diyor. Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Murat MUTLU  11 Ağustos 2023 günü Başhekimimiz’e ziyarette bulundu.

Aynı zamanda Of’lu hemşerimiz olan Sayın Dr.MuratMUTLU’yaBaşhekimimizOp.Dr.Şaban UYSAL , yeni Hastanemizdeki yenilikleri ve uygulamaları anlattı.

Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL  ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi :

‘’ Hemşerimiz  olan değerli Başhekim arkadaşımız Dr.MuratMUTLU’nun bizleri ve yeni hastanemizi ziyareti bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendisinden aynı zamanda bir idareci gözü ile yeni hastanemiz hakkındaki görüş

Ve önerilerini alma fırsatı bulmuş olduk. Bu anlamlı ziyaretleri için Dr.MuratMUTLU’ya çok teşekkür ederiz ‘’ dedi.

Dr.Murat MUTLU da Hastanemiz Başhekimi Dr.UYSAL’a ve hastane yönetimine nezaket ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Çay ikramı ile ziyaret sona erdi.

OF D.H YÖNETİMİ

• gdgd