HASTANEMİZDE ÜST DÜZEY BİR AMELİYAT DAHA YAPILDI.
05 Şubat 2024

Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Burak TURGUT tarafından laparoskopik Histerektomi ameliyatı ( Kapalı yöntem ile Rahim alınması ) başarılı ile gerçekleştirildi.

Ameliyat ile ilgili bir açıklama yapan Kadın Hast.ve Doğum Uzmanımız Op.Dr.Burak TURGUT şöyle dedi: ‘’ Hastamız M.D 50 yaşında bayan hasta anormal derecede uterus ( rahim ) kanaması olan bir hastamızdı. Yapılan tıbbı tedaviye ( ilaç tedaisi ) rağmen şikayetlerinde belirgin düzelme olmadı.

Aynı zamanda da geçirilmiş 2 kez sezaryen ameliyatı olmasına rağmen ( Karın içi yapışıklık sorunu ) kapalı yöntem ile ameliyat etmeyi planladık. Çünkü hastamızın genç yaşı ve kapalı ameliyatın hastamıza sağlayacağı olumlu sonuçları düşünerek kapalı ameliyata karar verdik.

Kapalı ameliyatın hastamıza sağlayacağı avantajların başında ; hastanede kalma süresinin kısalığı, Ameliyat izinin çok küçük olması ve hepsinden daha önemlisi de sosyal yaşama çok erken dönmesidir’’ dedi.

Dr.TURGUT son olarak : Ameliyat başarılı geçip hastamızı ertesi gün taburcu ettik diyerek sözlerini tamamladı.

Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL’da yaptığı açıklamada şöyle dedi : ‘’ Yeni şık ve üst düzey tıbbı teknoloji ile donatılmış hastanemizde böyle üst düzey bir ameliyatın ilçede bulunan bir hastane olarak hastanemizde yapılması bizleri son derece mutlu etmiştir ”. Bu ameliyatın gerçekleşmesinde emeği olan başta Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op.Dr.Burak TURGUT’u Anestezi ve Reanimasyon Uzmanımız Uzm.Dr.Sümeyra ZEREN ‘ i ve ameliyat ekibinde yer alan Hemşirelerimizi Anestezi Teknikerlerini ve tüm personellerimizi tebrik ediyorum. “ Ellerine Sağlık Diyorum.”

DR. UYSAL Son olarak; İlklerin ve yeniliklerin konuşulduğu ve uygulandığı marka ilçemize yakışır”markan hastane olma yolunda bu ameliyatımızda önemli bir aşama olmuştur.”Tüm ekibe teşekkür ediyorum “diyerek sözlerini tamamladı.

• dshgfjkdgl

• fdsag