SAĞLIK BAKANIMIZDAN YENİ HASTANEMİZİN TANITIM VİDEOSU PAYLAŞIMI
22 Mayıs 2023

SAĞLIK BAKANIMIZDAN EYNİ HASTANEMİZİN TANITIM VİDEOSU PAYLAŞIMI

Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin KOCA yeni hastanemizin tanıtımını twitter ve Facebook hesaplarından 62 saniyelik bir paylaşım ile yaptı.

Sayın Bakanımıza bu anlamlı ve güzide paylaşımı için  teşekkür eder, Yeni, geniş  ve ferah hastanemizin yapılması ve bölge insanımızın sağlık hizmetine sunulmasına katkısı olan herkese şükranlarımızı sunarız.

Şimdi bizlere de düşen görev tüm yönetim ekibimiz  ve mesai arkadaşlarımız ile gece gündüz demeden büyük bir sorumluluk anlayışı içinde bölge insanımıza üstün nitelikli ,hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Bu bizlerin  hem görevi hem de sorumluluğudur.

OF D.H YÖNETİMİ

• nfdb