OF BELEDİYE BAŞKANI’NDAN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMASI
12 Mayıs 2023

Of Belediye Başkanı Sayın Salim Salih SARIALİĞLU 12 Mayıs günü , Hastanemizi ziyaret ederek hastanemizde görev yapan tüm hemşireleri ziyaret ederek karanfil dağıttı.

SARIALİOĞLU ziyaretinde ; ‘’ Allah hemşirelerimizi başımızdan eksik eylemesin , Gününüz kutlu olsun ‘’ dedi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan hastanemiz Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL da :

‘’ Sağlık ordumuzun  en önemli mensubu olan hemşirelerimize gece gündüz demeden ,mesai kavramı olmaksızın  özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, iyiki varsınız diyoruz ‘’ dedi.

Dr.UYSAL şöyle devam etti :

‘’ 12 Mayıs Hemşireler Günü ‘’nde  Of Belediye Başkanı Sayın Salim Salih SARIALİĞLU’na bu anlamlı ziyareti için çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Dr.UYSAL son olarak: Bu ziyaret tüm sağlık çalışanlarımıza ,personelimize büyük bir moral ve motivasyon  kaynağı olmuştur’’ diyerek sözlerini tamamladı.

OF DH. YÖNETİMİ

• rgjmhgmk