KAYMAKAMIMIZDAN HASTANE PERSONELİNE YILBAŞI GECESİ ZİYARETİ
31 Aralık 2022

İlçemiz Kaymakamı ;
Sayın Yiğit Yaşar DEMİRER
2022 yılını 2023'e bağlayan saatlerde Hastanemizde gece nöbetinde olan tüm personeli ziyaret etti.Sayın Kaymakamımız,Başhekimimiz Op.Dr Şaban UYSAL ve nöbetçi ekip tarafından karşılandı.
Personellerimize baklava ikram ederek yeni yıllarını kutladı.
Ayrıca hasta ve hasta yakınlarının da hal hatırını sorup geçmiş olsun dileğinde bulunup onların da yeni yılını tebrik etti.
Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL:”
Sayın Kaymakamımızın gece vakti yeni yıl kutlama ziyareti ve personelimize baklava ikramı bizleri son derece mutlu ve motive etmiştir.
Kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.
Kaymakamımız Sayın DEMİRER : “ 7 gün 24 saat özveriyle, yüreğiyle çalışan siz sağlık ordusuna çok teşekkür eder, yeni yılınızı kutlarım” dedi.
Başhekimimiz Dr.UYSAL, son olarak ;
“OF DEVLET HASTANESİ  OLARAK MARKA ŞEHİR OF İLÇEMİZE YAKIŞIR MARKA HASTANE olmak için yeni  ve son derece ferah hastanemizde ilklerin ve yeniliklerin konuşulduğu ve uygulandığı bölge hastanesi olmak için var gücümüzle çalışıp inşallah  bölge insanımıza hızlı ve nitelikli sağlık hizmeti sunacağız “ diyerek sözlerini tamamladı.
                                                                                        OF DH YÖNETİMİ

• yyy