YENİ KAYMAKAMIMIZDAN YENİ HASTANE İNŞATIMIZA ZİYARET
18 Eylül 2022

Yeni Kaymakamımız Sayın Yiğit Yaşar DEMİRER tamamlanma noktasına gelip önümüzdeki günlerde açılışı planlanan yeni Of Devlet Hastanesi  inşaatını ziyaret ederek Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL 'dan ve inşaat firması yetkililerinden bilgi aldı.
Ziyarete , Of İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Barış ÇAĞLAR da eşlik etti .

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ;  '' Yeni hastanemizin açılışını sabırsızlıkla bekliyoruz '' dedi.

Dr.UYSAL şöyle devam etti;

Açıldığında 7 katlı ,150 yataklı son teknoloji ile donatılmış olan yeni hastanemizde bölge hastanesi konumunda sağlık hizmeti sunacaklarını  söyledi.

Yeni hastanemizin hekim ,sağlık personeli ve destek personeli ihtiyacını da hızlıca  tamamlama noktasına geldiklerini belirten Dr.UYSAL  yeni Kaymakamımız Sayın Yiğit Yaşar DEMİRER’e bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz  dedi.

Dr.UYSAL , son olarak ilklerin ve yeniliklerin konuşulduğu ve uygulandığı ,marka şehir Of’umuza yakışır ‘’ Marka Hastane ‘’ olmak ve bölge insanımıza hızlı, nitelikli etkin sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

• sss

Basında Haber: