BAŞKAN ZORLUOĞLU’DAN YENİ HASTANE İNŞAATIMIZA ZİYARE
21 Haziran 2022

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU yapımında son aşamaya gelinen yeni hastanemiz  inşaatını ziyaret etti.

Ziyarete Of Belediye Başkanı Salim salih SARIALİOĞLU ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU’da eşlik etti.

Yeni Hastane inşaatı ile ilgili olarak Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL , Başkan ZORLUOĞLU ve beraberindeki heyete bilgiler verip inşaat da  gelinen son aşamayı anlattı.

Dr.UYSAL  şöyle dedi  ‘’ Marka İlçemiz Of’a yakışır marka bir hastane oluşturmak için elimizden geldiğince çalışmaktayız. İnşallah yeni hastanemiz hizmete açıldığında bölge hastanesi konumunda hızlı ve nitelikli üst düzey bir sağlık hizmeti sunacağız ‘’ dedi.

Dr.UYSAL  şöyle devam etti :

‘’ 150 yataklı ,7 katlı ve son teknolojik tıbbı cihazları olacak olan yeni hastanemizde yetişmiş personelimiz ve hekimlerimiz ile ilçemizden il merkezine hasta göçünü durdurmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Dr.UYSAL son olarak ; bize bu ziyaretleri ile büyük bir moral ve motivasyon vererek mutlu eden Sayın ZORLUOĞLU’na , Sayın SARIALİOĞLU’na ve Sayın ÇAPOĞLU’na çok Teşekkür ederiz ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan ZORLUOĞLU ‘da emeği geçen bu güzel hizmete katkısı olan herkese teşekkür ederim dedi.

• ZZZ