HASTANE YÖNETİMİNDEN 28 ŞUBAT İLKOKULUNA İADEİ ZİYARET
27 Mayıs 2022

Covid-19 Pandemi sürecinde özverili çalışmaları ve üstün gayretleri nedeniyle Of Devlet Hastanesi  çalışanlarına mektup yazarak ve 7 Nisan 2022’de Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL’ ı ziyaret eden Of 28 Şubat İlkokulu öğrencilerine Of Devlet Hastanesi  Yönetimi olarak 27 Mayıs 2022’de iadei ziyarette bulundu.Aynı zamanda her öğrencinin mektubu ayrıntılı okunarak tek tek hepsine cevap mektubu yazılıp geleceğimiz ve umudumuz ‘’ Sizler de iyi ki  varsınız ‘’ denildi.

Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma BURDURLU ,Hemşire Yağmur Gözde KIRDEMİR ve ATT Fatma ERBAŞ’tan oluşan Of Devlet Hastanesi ekibini; 28 Şubat İlkokulu Müdür Yardımcıları Sezgin İSHAK ve Muhammet BEŞEL karşıladı.

Okulun 4.sınıfları  sınıf öğretmenleri ile ziyaret edildi. Öğrencilere mektuplarına cevap olan mektuplar sunuldu. Karşılıklı hediyeleşme sonrası Müdür yardımcısı Sezgin İSHAK Başhekim UYSAL’A Covid-19 pandemisin de hastane personelinin gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür Plaketi takdim etti. Sonrasında öğretmenler odasında öğretmeler ile sohbet edilip fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL; 28 Şubat İlkokulu  yönetimine ,öğretmenlerine ve öğrencilerine bu anlamlı tutumlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.

Dr.UYSAL şöyle devam etti; Covid-19 pandemisi sürecinin inşallah sonuna geldiğimiz bu günlerde yüreği ile ,emeği ile cansiperane görev yapan hastanemiz çalışanlarımızı onore eden bu mektuplar ,ziyaretler ve uygun görülen Plaket bizleri son derece duygulandırıp aynı zaman da  moral ve motivasyonumuzu artırmıştır. Bizler de öğrencilerimize  ‘’ Sizler de iyi ki varsınız ‘’ diyoruz dedi.

Doktor UYSAL son olarak , bu tip örnek uygulamaların kurumlar arasında büyük bir iletişim ve dostane diyaloglar sağladığını belirterek ; ziyaretleri farklı konular ve gündemler ile devam ettirme konusunda 28 Şubat İlkokulu yönetimi ile de karar aldıklarını belirterek sözlerini tamamladı.