BAŞHEKİMİMİZDEN YENİ DERMATOLOJİ UZMANIMIZA ZİYARET
09 Mayıs 2022

Hastanemizde yeni göreve başlayan  Dermatoloji ( Cildiye ) Uzmanımız Uzm.Dr.Elif AFACAN YILDIRIM ‘ı Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ,Başhekim Yardımcısı Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR VE Sağlık Bakım Müdürümüz Fatma BURDURLU’dan oluşan hastane yönetim ekibimiz ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Yeni Dermatoloji Uzmanımız ,Tıp Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde ,Uzmanlık eğitimini ise Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde  yaptı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ; yeni Dermatoloji ( Cildiye ) uzmanımızın göreve başlaması ile İlçemizde ve özellikle bölgemizde çok önemli bir eksiklik giderilmiştir dedi .

Dr.UYSAL şöyle devam etti ; Artık hastalarımızın Trabzon’a yada Rize’ye cilt hastalıkları ile ilgili gitmesine gerek kalmayacaktır.

Dr.UYSAL son olarak  Cilt hastalıklarının teşhisi ve tedavisinde gerekli tıbbı cihaz donanımı ve alt yapısı hastanemizde mevcut olup ,inşallah bölgemizde  vatandaşlarımızın önemli bir sağlık sorunu bu şekilde çözümlenmiş olacaktır, diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette Başhekim yardımcımız Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR da hastanemize yeni alınan ve sağlıklı cilt ile hastalıklı cilt ayrımını sağlayan ‘’ wood lambası’’ cihazını Uzm .Dr. Elif AFACAN YILDIRIM’a takdim etti.

Böylece Dermatoloji Polikliniğimizde önemli bir cihazı kazanmış oldu.

İlçemiz ve Bölgemize Hayırlı olsun.

OF D.H YÖNETİMİ

dermatoloji uzmanı