HASTANEMİZDE 10-16 MART PULMONER REHABİLİTASYON ETKİNLİĞİ
12 Mart 2024

Pulmoner  Rehabilitasyon ,Kronik Solunum yolu hastalıklarında tıbbı tedavinin yanında bilimsel etkinliği ispatlanmış çok önemli bir tedavi bileşenidir.

Hastanemizde de  bu kapsamda 10-16 Mart Pulmoner  Rehabilitasyon haftasına yönelik etkinlik düzenlenip hastane personelimizde ve vatandaşlarımızda bir bilgilenme ,bilinçlenme ve farkındalık oluşturuldu.

Pulmoner  Rehabilitasyon ile

- Hastalar öncelikle değerlendirilip ( tanılanma göre )

- Bireysel egzersiz eğitimi

- Beslenme durumları

-Hastaların eğitimi gibi yaklaşımları içermektedir.

Burada amaç ;

Kronik solunum yolu hastalığı olan hastaların yaşam kalitesini artırmak,fiziksel ve psikolojik durumlarını düzelterek tıbbı tedavilerine katkı da bulunmaktır.

Hastanemizdeki etkinliği Başhekim Yardımcımız Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR ,Dahiliye Uzmanımız Dr.Hilmi KAHAN ,İdari ve Mali İşler Müdürümüz H.Samet ÇİFTÇİ ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aygün SARAL ve Eğitim sorumlumuz Aysun SANCAR katıldı.

Nefes al, Hareket et ve Yaşadığını farker!

OF D.H YÖNETİMİ

• gfhjk