HASTANEMİZE GÜZEL BİR ZİYARET DAHA GERÇEKLEŞTİ.
22 Şubat 2024

Trabzon   Ortahisar Belediye Başkanı  ve Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Ahmet Metin GENÇ  ve Ak Parti İl Başkanı Op.Dr.Sezgin MUMCU 22 Şubat 2024 Perşembe günü Hastanemize ziyarette bulunup hastalara geçmiş olsun diyerek ,hal hatır sordular.Ayrıca  personelimize de ‘’ kolay gelsin ‘’ diyerek ‘’ iyi ki varsınız ‘’ dediler.

Ziyarete  gelen ekibi  Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR ,İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Samet ÇİFTÇİ ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Aygün SARAL ve Müdür Yardımcısı Kenan ÇANKA karşıladı.

Ziyarete Of Belediye Başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU  ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU da  katıldı.

Ziyarette Başhekim Yardımcımız Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR ;

Yeni ,geniş ve ferah hastanemizde sunduğumuz özellikli ,üst düzey ve nitelikli sağlık hizmetlerini anlattı.Ayrıca yeni aldığımız ve İlimizde sadece 2 Hastanede bulunan ‘’ Engelsiz Hastane ‘’ belgemizden bahsetti.

Ayrıca marka İlçemiz Of’a yakışır ‘’ Marka Hastane ‘’ olma  hedefimizi ve bu yönde olan kapsamlı çalışmaları anlattı. Serviste hastalara ‘’ geçmiş olsun ‘’ denilip ziyaret sona erdi.

Ziyaret sonunda tüm Başkanlar hastanemizdeki bu güzel ve farkındalık oluşturan çalışmalarımızdan dolayı Hastane yönetimimize ve tüm personelimize teşekkür ederek  emeğinize ,yüreğinize  sağlık ‘’ iyi ki varsınız ‘’ dediler.

Bizler de Of Devlet Hastanesi yönetimi olarak Sayın Ahmet Metin GENÇ ‘e , Sayın Dr.Sezgin MUMCU’ya , Sayın  Salim Salih SARIALİOĞLU’na ve Sayın  Ahmet ÇAPOĞLU’na  bu güzel ziyaretleri  ,hastalarımıza verdikleri moral ve personelimize verdikleri motivasyon için çok teşekkür ederiz.

OF D.H YÖNETİMİ

• gklkşoi