HASTANE YÖNETİMİMİZDEN PERSONELİMİZE KANDİL SİMİTİ İKRAMI
06 Şubat 2024

Hastanemizde geleneksel hale getirilen nöbetçi personele Kandil akşamları Hastane Yönetimi tarafından kandil simiti dağıtıldı. İdari ve Mali işler Müdürü Halil Samet ÇİFTÇİ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aygün SARAL nöbetçi personelleri ziyaret ederek Kandil simiti dağıttı.Hayırlı Kandil’iniz olsun diyerek Nöbette kolaylıklar dilediler.

Hastane yönetimimizce tüm birimlerde bu gece nöbetçi olan   personeller ziyaret edilip kendilerine kandil simidi ikram edilip Miraç  Kandilleri  tebrik edildi.
Ziyaret İle ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr. Şaban UYSAL:
 “ Kandil  simiti dağıtımı geleneğimizi bu yılda Miraç Kandilimizde de sürdürdük dedi.
    Dr.UYSAL şöyle devam etti: “ Bu mübarek ve anlamlı gecenin Türk İslam âlemine ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum “dedi.Bu uygulamanın personelimizde büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu  ve manevi atmosferimizi güçlendirdiğini ,hep beraber gördüklerini  ifade etti.
Hastane Personelimiz de : “ Hastane yönetimimize bu güzel ve anlamlı ziyaret ve ikram için   için teşekkür etti.
Ekip ruhu olmanın Of Devlet Hastanesi Personeli olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz” dediler.

• KHGGLH.J

• HGJSFKGJL