TRABZON MİLLETVEKİLİ SAYIN VEHBİ KOÇ’TAN HASTANEMİZE ZİYARET
05 Şubat 2024

Ak Parti Trabzon Milletvekili Vehbi KOÇ yeni yılın ilk gününde Hastanemizi  ziyaret etti. Ziyarete Of Belediye Başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU da eşlik etti.

Ziyarette ; Milletvekili Vehbi KOÇ ,servislerde yatan hastalara geçmiş olsun diyerek yakınları ile tek tek sohbet etti. Ayrıca tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip ‘’ iyi ki varsınız ‘’ dedi.

Milletvekili KOÇ ve beraberindekileri Hastanemiz yönetimi karşılayarak ‘’ Hoş geldiniz ‘’ dediler.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL şöyle dedi: ‘
’ Sayın Vekilimiz Vehbi KOÇ’ un ve beraberindeki Sayın Salim Salih SARIALİOĞLU ve Sayın Ahmet ÇAPOĞLU’ nun ziyareti bizleri son derece memnun etmiş olup ,bizlere ve personelimize büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur’’ dedi.
Dr.UYSAL şöyle devam etti:
‘’ Yeni geniş ve ferah hastanemizde yakın zamanda göreve başlayan yeni hekimlerimiz ( 7 Uzman ,10 Pratisyen Hekim ) ve Sağlık Bakanlığımızın gönderdiği son teknoloji ile donatılmış ,dializ cihazları , diş üniteleri ,ultrason cihazları ,göz mikroskobu ve röntgen cihazları ile tam teşekküllü merkezi Hastane konumuna ulaşmış bulunmaktayız. Yetişmiş insan gücümüzü son tıbbı teknolojik cihazlar ile birleştirerek 7-8 İlçeye hitap eden nitelikli üst düzey bir sağlık hizmeti sunan bölge hastanesi konumundayız ‘’ dedi.
Dr.UYSAL son olarak ;
‘’ Sayın Vekilimiz ve Sayın başkanlarımızın ziyaretleri bizleri son derece memnun edip moral ve motivasyonumuzu artırmıştır.
İlklerin ve yeniliklerin konuşulduğu ve uygulandığı marka ilçemiz Of’a yakışır ‘’Marka Hastane ‘’ olma yolunda elimizden gelenin en iyisini tüm yönetim ekibimiz ve personellerimiz ile yaparak inşallah bu hedefimize ulaşacağız ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaret katılan Trabzon Milletvekili Vehbi KOÇ ,Of Belediye Başkanı Salim Salih SARIALİOĞLU ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU hastane yönetimine ve çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
Çay ikramı ile ziyaret sona erdi

• jfhk

• hgfjj