İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZDEN HASTANEMİZE ANLAMLI ZİYARET
13 Kasım 2023

10.11.2023 Cuma günü İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA Hastanemizi ziyaret etti.

Ziyarette Başhekimimiz Dr.Şaban UYSAL ,Başhekim Yardımcımız Dr.Elvan YİRİGÖZ ÇAĞLAR,İdari ve Mali İşler Müdürü H.Samet ÇİFTÇİ ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aygün SARAL ve Müdür Yardımcısı Kenan ÇANKA hazır bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA ; hasta ,hasta yakınları ve personelimizin hal hatırlarını sorup, sohbet etti. Onlar da mevcut taleplerini ve önerilerini de iletme imkanı bulmuş oldular.

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Başhekimimiz Dr.Şaban UYSAL şöyle dedi ;

‘’ Sayın İl sağlık Müdürümüze bu anlamlı ziyareti için çok teşekkür ederiz .Bu ziyaret hastalarımıza büyük bir moral ve personelimize de büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur ‘’ dedi.İl Sağlık Müdürümüz de Hastanemiz yönetimine özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çay ikramı ile ziyaret sona erdi.

OF D.H YÖNETİMİ

• ddd