2023 OF İLÇESİ FUTSAL ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞHEKİMİMİZETAKDİM EDİLDİ
03 Kasım 2023


Of Kaymakamlığı öncülüğünde Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenlenen kurumsal arası futsal turnuvasının şampiyonu Of Devlet Hastanesi olmuştu.

Of ilçesindeki kamu kurumlarından 13 takımın katıldığı turnuvada final maçında Of Devlet Hastanesi ,Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü 7-1 yenerek şampiyonluk kupasını kazandı.

Kupayı Of Kaymakamı Yiğit Yaşar DEMİRER’den alan takım kaptanları Furkan ERSOY, Yaşar ÇAYIRBAĞ ve Hakan SARAL maçları başından beri takip eden ve takımın yanında olan Hastane Müdürümüz Halil Samet ÇİFTÇİ ve Müdür Yardımcımız Kenan ÇANKA ile beraber şampiyonluk kupasını Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL’a bir tören ile takdim etti.

Törende Başhekimimiz  Op.Dr.Şaban UYSAL şöyle dedi: “Tüm takım arkadaşlarımızı kutluyor ve bu şampiyonluk kupasını kurumumuza kazandırdıkları için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Dr. UYSAL şöyle devam etti: “Cumhuriyetimizin 100. Yılında böyle güzel ve anlamlı spor faaliyetinin öncüğünü yapan sayın Kaymakamımız Yiğit Yaşar DEMİRER’e ve organizasyonu eksiksiz ve sorunsuz gerçekleştiren Of İlçe Spor Müdürümüz Özcan DEMİREL’e çok teşekkür ederiz.

Of İlçemizde yapılan bu spor faaliyeti ile hem kurumlar arası iletişim hem de personeller arasında tanışma ve kaynaşma sağlanmıştır.Bunların dışında tabii ki kamu çalışanı olan arkadaşlarımız güzel bir ortamda spor yapma imkanı bulmuştur” dedi.

Dr.UYSAL son olarak “Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta İlçe Kaymakamımız Sayın Yaşar Yiğit DEMİRER olmak üzere herkese teşekkür ederim.

Ayrıca büyük bir özveri ve alın teri ile bize şampiyonluk kupasını getiren ve bize bu gururu yaşatan tüm takımdaki personel arkadaşlarımı tebrik eder ve diğer turnuvalarda da başarılar dilerim “ diyerek sözlerini tamamladı.


  • CVXBXZ
   
  • XCVZX