HASTANEMİZDE RESMİ YAZIŞMA KURALLARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18 Ekim 2023

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanlığı tarafından bölgemizde Sağlık Kurumlarında çalışan Tıbbi Sekreterlere yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim toplantısı Hastanemiz Eğitim Salonunda düzenlendi.
Toplantıya; Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Çaykara İlçe Hastanesi, Dernek Pazarı Toplum Sağlığı Merkezi, Hayrat Toplum Sağlığı Merkezi, Of İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hastanemizde görev yapan Tıbbi Sekreterler ve yazışmaları yapan personeller katıldı.
Toplantının açılışında Hastanemiz Başhekimi Dr.Şaban UYSAL; tüm katılımcılara “Hoş geldiniz” diyerek resmi yazışmaların değerini ve önemini belirtti. Bu konuda “Trabzon İl Sağlık Müdürlüğümüze önemli bir soruna yönelik eğitim düzenledikleri için teşekkür ederiz” dedi. Toplantının verimli geçmesini ve hayırlara vesile olmasını diledi.
Ardından İl Sağlık Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanlığında görev yapan Şube Müdürü Fatma SONAY tarafından eğitim toplantısı başlatıldı.
Eğitim toplantısı sonrasında katılımcılardan çok güzel geri bildiriler alındı.
Toplantının çok faydalı ve verimli geçtiği görüldü.
Çay ikramı ile eğitim toplantısı sona erdi.

• fdhbdf