HASTANEMİZDE BIONTECH AŞI UYGULAMASI BAŞLADI
24 Nisan 2021

HASTANEMİZDE BIONTECH AŞI UYGULAMASI BAŞLADI

Covid-19 pandemisi ile mücadele de ülkemiz de yeni uygulamaya başlanan BIONTECH aşısı hastanemizde uygulanmaya başlandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL; Trabzon’da  Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi , Fatih Devlet Hastanesi ve Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne ek olarak

Dördüncü hastane olarak Bıontech aşısını uygulamaya başladıklarını belirtti.

Dr.UYSAL şöyle devam etti; Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü  Kamu Hastaneleri Başkanı  Uzm.Dr. Kemal SÜLEYMAN , Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Dr.Ekrem YILDIRIM  ve Halk Sağlığı Uzmanı Uzm.Dr.Selen GÜRSOY TURAN ‘dan

oluşan ekip hastanemize gelerek eğitim verdiler. Ayrıca aşılama ve Covid-19 ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Böylece BIONTECH aşı uygulamasını başlattık.

kendilerine tekrar teşekkür ederiz dedi.

DR.UYSAL ayrıca ; Vatandaşlarımızın  182 nolu telefondan randevu alarak her gün 10:00-22:00 saatleri arasında  tercih yapabileceklerini belirtti.

Dr.UYSAL son olarak , her ne kadar Covid-19 ile mücadelede elimizde iki çeşit aşı ( Sinovac , Bıontech ) olsa da maske ,mesafe ve hijyen üçlü sacayağından asla vazgeçmemeliyiz diyerek sözlerini tamamladı.

OF D.H YÖNETİMİ