HAYIRSEVER KADINLARDAN HASTANEMİZE ANLAMLI KATKI
25 Aralık 2020

HAYIR SEVER KADINLARDAN HASTANEMİZE ANLAMLI KATKI

24.12.2020 tarihinde Covid-19 Pandemi sürecini yaşadığımız bu günlerde hayırsever , gönüllü Of İlçemizdeki kadınlardan oluşan bir heyet hastane personelimize  evde yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri ( Kurabiye ,tatlı, börek vs.) dağıttılar.

Dağıtım ve ziyaret Pandemi kuralları çerçevesinde ve hijyenik koşullarda tüm birimlere ayrı ayrı olarak yapıldı.

Sy.Selma SARI ,Syn.Ebru ÖZBAY ve Syn. Gülfidan AKYÜZ’den oluşan gönüllü iyiliksever ekibin bu davranışı personelimizi son derece mutlu etmiştir. Heyet üyesi Syn.Selma SARI’da kendilerinin de çalışan olduklarını arda kalan zamanlarında bu zor günlerde sağlık çalışanlarına bir nebze olsun katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ;

Sağlık çalışanları olarak Covid-19 pandemisine karşı büyük bir özveri ve istek ile çalışan personelimize bu anlamlı katkı ve ziyaret büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur. Pandemi ile mücadelede hem yalnız  olmadığımızı hissettik hem de büyük bir emek ile yapılan lezzetli bir çok çeşit ürünün personelimize bizzat  dağıtılması bizi son derece mutlu etmiştir.

Dr.UYSAL son olarak ;

Hayırsever kadın hemşerilerimize tekrar Teşekkür ederek ellerinize sağlık diyoruz şeklinde sözlerini tamamladı.

OF D.H YÖNETİMİ

• ZİYARET.jpeg