ACİL HEKİMLERİMİZ EĞİTİM TOPLANTILARINA BAŞLADI.
09 Ekim 2020

ACİL HEKİMLERİMİZ EĞİTİM TOPLANTILARINA BAŞLADI.

Of Devlet Hastanesi olarak; Acilimiz de görev yapan hekimlere yönelik eğitim toplantılarımız bugün ( 9 Ekim 2020 ) başladı.

Acil Tıp Uzmanımız Uzm.Dr.Murat AYDIN tarafından organize edilen ve sunulan toplantılarımız bugünkü konusu ‘’ İnvaziv olmayan Hava yolu yönetimi ‘’ idi.

Dr.AYDIN ; eğitimlerin pratik ve teorik olarak yapılacağını ve çok olumlu sonuçlarının yanında Pratisyen Hekim arkadaşlarımızın da bilgi,tecrübe en önemlisi de kendilerine güven sağlayacağını söyledi.

Eğitimler ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ; Dr.Murat bey’e bu özverili çalışmasından dolayı çok teşekkür ederiz .Of Devlet Hastanesi gibi çok yoğun bir Acil Servisin de çalışan hekim arkadaşlarımız için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Sadece burada değil tüm meslek yaşamları boyunca bu eğitimlerin faydasını göreceklerine inanıyorum. Kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

• acil1.jpeg

• acil.jpeg