HASTANEMİZDE 14 ŞUBAT KALP GÜNLERİ
16 Şubat 2020

HASTANEMİZDE 14 ŞUBAT KALP GÜNLERİ

14 Şubat 2020 Cuma günü Hastanemizde Kalp günleri etkinliği düzenlendi.

Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL etkinliğin amacı ‘’sevgililer gününde sevdiklerimizin üzülmemesi için kalp sağlığımızı kontrol ettirmek ‘’ olduğunu söyledi.

Dr.UYSAL şöyle devam etti; Etkinliğimizde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Eğitim ve Araştırma Hastanesinden  Doç.Dr.Sefer USTA ( Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı ),DoçDr.M.Raşit SAYIN ( Kardiyoloji Uzmanı ),Uzm.Dr.Ömer Faruk ÇIRAKOĞLU ( Kardiyoloji Uzmanı ) misafir hekimler olarak görev aldı.

Etkinlikte; Kalp ve damar sistemi hastalarının muayenesi, kontrolü, tetkikleri ( Ekg,Eko,Eforlu Egk, Kan tahlilleri )ve tedavileri ile herhangi bir kalp şikayeti olmayan hastaların taramaları yapıldı. Etkinlikte bakılan 174 hastanın 54’ü hiçbir şikayeti olmayıp tarama için başvuran hastalardı. Bunlardan 2 hasta ciddi kalp ritm bozukluğu ( Atrial Fibrilasyon ) saptanmış oldu.

Etkinliğe ;

Trabzon İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA , Of Kaymakamımız Syn.Eyüp FIRAT,Of Belediye Başkan Vekili Ahmet ÇAPOĞLU, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kemal SÜLEYMAN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU ve basın mensupları ile bir çok misafir katıldı.

Dr.UYSAL son olarak; bu projenin mimarı İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hakan USTA’ya ve katkıları ile bize büyük güç ve destek veren Ahi Evren Başhekim V. Op.Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU başta olmak üzere tüm misafir hekimlerimize  ve katılımcılara çok teşekkür ederim dedi.

OF DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ

• IMG-20200214-WA0003.jpg