ACİLİMİZE İKİNCİ POLİKLİNİK HAYIRLI OLSUN
28 Kasım 2018

Of Devlet Hastanesi olarak  8-9 İlçeye ve Uzungöl gibi turizm merkezine Sağlık hizmeti sunmaktayız.Bu nedenle Acil Servisimizde özellikle yaz aylarında büyük yoğunluk yaşanmaktadır.
  Tek Poliklinik ile sunulan sağlık hizmetinde hem vatandaşlarımız  hem de Sağlık ekibimiz bu yoğunlukta zorluklar yaşanmaktaydı.Hem Hekim sayımızın artması hemde Acil Servis içinde yaptığımız fiziki alan düzenlenmesi ile ikinci bir poliklinik açtık.
  Hem vatandaşlarımız hızlı ve nitelikli sağlık hizmeti almakta hemde Sağlık çalışanlarımız daha rahat ve sakin bir ortamda çalışma imkanına sahip oldu.
Her iki Poliklinikte ayrı bir hekim, hemşire, sekreter  çalışmakta ve ayrı monitörler üzerinden hastalar kabul edilmektedir. Hastanemize ve Of İlçemize hayırlı olsun.
                                                                                                                                  OF DEVLET  HASTANESİ YÖNETİMİ

• IMG-20181102-WA0010.jpg