ÜZÜCÜ HABER
04 Ekim 2018

ÜZÜCÜ HABER

29.09.2018 Cumartesi günü saat 15:30’da Zeynep ÇİFTÇİ (11 yaş) adlı hasta bisiklet sürerken bisiklet direksiyonunun karnına çarpması sonucu hastanemiz acil servisine başvurdu. Geldiğinde bilinci açık, konuşan, yürüyen bir çocuktu. Karın bölgesinde hafif bir kızarıklık dışında bir bulgusu yoktu. Bulantı şikayeti de olması üzerine gözleme alınıp, gerekli tıbbi destek tedavisi yapıldı. Aynı zamanda tetkik edildi. Karın tomografisi çekildi. Patolajik bir bulguya rastlanmadı. Yaklaşık 4 saat gözlemde tutuldu.  Anormal bir bulgu saptanmaması, şikayetlerinin azalması üzerine öneriler ile taburcu edildi.

30.09.2018 Pazar günü saat 17:30 (ilk başvurusundan 22 saat sonra) civarında acile kardiyak arrest olarak 112 ambulansı ile getirildi. Kardiyo Pulmoner Resüsitasyon (CPR) yapıldı, CPR’a verdi. Kalbi sinüs ritmine döndü. Bundan sonra KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne 112 ambulansı ile gönderildi.

Orada ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında saat sabah 04:00 civarında yaşam fonksiyonları durup vefat etmiştir.

Of Devlet Hastanesi ailesi olarak bu vefat haberi bizleri derinden üzmüştür. Mekanı cennet olsun. Kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz.

OF DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ