MEZUNİYET SONRASI EĞİTİMLERİMİZ YENİ YILDA BAŞLADI..
16 Şubat 2022

Tıp eğitiminde Önemli bir yeri olan mezuniyet sonrası eğitim hastanemizde yeni yılda da aktif bir şekilde başladı. Acil vakaların yönetiminde önemli bir yeri olan Kardiyo Pulmoner Resusitasyon ( CPR ) Bu ayki ilk konumuz oldu.
Eğitimi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanımız Uzm.Dr.Taha SEMERCİ sundu.Sunum ,slayt ve pratik uygulamaların beraber anlatıldığı interaktif bir Eğitim şeklinde oldu.Eğitime hastanemizde görev yapan tüm Hekimlerimiz katılım sağlayarak bilgi ve tecrübelerini artırıp bilgilerini tazeledi.
Eğitimler ile ilgili bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ; bu tip eğitimlerin çok faydalı olduğunu ve hekimlerimizden de çok güzel ve olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.
Dr.UYSAL son olarak Hekimlerimize ve Sağlık çalışanlarımıza  yönelik bu tip Eğitimlerin 2022 yılında da İl Sağlık Müdürlüğümüzün belirlediği konular çerçevesinde düzenli bir şekilde devam edeceğini belirterek sözlerini tamamladı..

• egitim.jpeg