YENİ HASTANE İNŞAATIMIZ HIZLA İLERLİYOR
28 Kasım 2020

Yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlayan Yeni Devlet Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor. Yeni Hastane binasının son durumu ile ilgili açıklama yapan Hastanemiz Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL; yeni binanın son aşamalarına gelindiğini ve büyük bir hızla inşaatın ilerlediğini 2021 yılının Nisan-Mayıs aylarında anahtar teslimi biteceğini öngördüklerini belirtti.

Dr.UYSAL şöyle devam etti;

Yeni Of Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçtiğinde 7-8 ilçeye ve Uzungöl gibi turizm merkezini içine alan coğrafyada bulunan vatandaşlarımıza ‘’ Bölge Hastanesi ‘’ konumunda sağlık hizmeti sunacaktır.

Bizlerde inşaatın hızlı ilerleyişine paralel olarak alt yapı hazırlıklarını ( tıbbı cihaz ,Teknik donanım ,mefruşat vs..) ve yeterli personel hazırlıklarımızı hızla yetiştirmeye çalışmaktayız.

Büyük bir heyecan ve motivasyon ile yeni hastanemize geçeceğimiz günü sabırsızlıkla beklemekteyiz.

Dr.UYSAL son olarak ;

‘’ Marka Şehir ‘’ Of’umuza yakışır ‘’ Marka Hastane ‘’ olmak için yola çıktıklarını ve çalışmalarını bu noktada yoğunlaştırdıklarını belirterek sözlerini tamamladı.

• hastan.jpeg

• hst.jpeg