29 KASIM TIBBI SEKRETERLER GÜNÜNÜ KUTLADIK.

Güncelleme Tarihi: 05/12/2018

29 KASIM TIBBI SEKRETERLER GÜNÜNÜ KUTLADIK.

Of Devlet Hastanesi yönetimi olarak hastanemizde çalışan tüm tıbbı sekreterlerin 29 Kasım Tıbbı Sekreterlerin Günü’nü kutladık.

Hastanemiz Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL bugün ile ilgili olarak şunları söyledi;

Emeğiyle, yüreği ile çalışan başta Of Devlet Hastanemizde çalışan Tıbbı sekreterler olmak üzere tüm Tıbbı sekreterlerin gününü Hastane yönetimi olarak kutluyoruz.

Tıbbı sekreterler Sağlık Kurumları ve Hastanelerin vazgeçilmez personelleridir.

Tıbbı Sekreterler; hastanelerde hasta kayıt ,taburculuk işlemleri, tıbbı raporların yazılması, İstatistiklerin toplanması , tıbbı birimlerde haberleşme  ve yazışmaların yapılması v.b. iş ve işlemleri yürütür.

Kısaca Sağlık Kurumlarının ve Hastanelerin  gizli Kahramanlarıdır.

Tıbbı sekreterlerimiz’de ; Hastane yönetimine bu nazik davranışları ve süprizleri  için teşekkür etti.

Kutlama pasta kesimi  ve  meyva suyu ikramı ile sona erdi.

• IMG-20181129-WA0005.jpg

• IMG-20181204-WA0009.jpg