1.KARADENİZ CERRAHİ GÜNLERİ’NE HASTANEMİZDEN KATILIM SAĞLANDI

Güncelleme Tarihi: 27/10/2018

1.KARADENİZ CERRAHİ GÜNLERİ’NE  HASTANEMİZDEN KATILIM SAĞLANDI

27 Ekim 2018 cumartesi günü, Giresun’da Karadeniz Cerrahi  Derneği ve Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel  Cerrahi Anabilimdalı işbirliği ile 1. Karadeniz Cerrahi  Günleri  çalıştayı yapıldı.

Çalıştayın konusu ‘’Tiroid Hastalıkları,Güncel tanı,Tedavi ve izlem’’ idi.

Hastanemiz Genel  Cerrahi  Uzmanları Op.Dr.Altan AYDIN,Op.Dr.Şaban UYSAL  tarafından hazırlanan

‘’Foliküler Varyantlı Papiller karsinom’’ sözlü sunumu kabul edildi.

Çalıştaya katılan ve sözlu sunumu  slayt eşliğinde sunan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL  yaptığı değerlendirmede; Böyle önemli ve Bölgemizdeki Genel Cerrahları bir araya getiren  Akademik toplantıya ‘’Sözlü sunum’’ile katılmalarının son derece gurur verici olduğunu belirtti.

Dr.UYSAL şöyle devam etti ;

Çalıştaya ; Kardeniz bölgesindeki  Tıp Fakülteleri ile Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin  bildiri,makale ve sözlü sunum yaptığını bizlerin bir ilçe de bulunan Of Devlet Hastanesi’nden bir sözlü sunum ile katılmamızın çok önemli olduğunu ilklerin ve yeniliklerin konuşulduğu  bir ‘’Marka Hastane ‘’ olma yolunda hızla  ilerlediklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

• IMG-20181027-WA0007.jpg
  • IMG-20181027-WA0006.jpg