İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN YOĞUN BAKIMIMIZA ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 14/09/2018

14 Eylül 2018 cuma günü Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Denetleme ve Değerlendirme Ekibi tarafından Hastanemizdeki Yoğun Bakıma ziyaret yapıldı.
Dr.Efnan ERBÖLÜKBAŞ, Dr.Elçin ERGAN, Dr.Başak AKSAY, Uzm.Dr.Korhan AKÇAY'ın başını çektiği ekipte; mimar,mühendis, v.b branşlardan uzmanlar yer aldı.

6 Yataklı ve 1.Basamak olan  Yoğun Bakımımız'da  inceleme,denetleme ve değerlendirme yapıldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ; İl Sağlık Müdürlüğümüzün bu ziyareti son derece faydalı geçmiştir.Bizler eksiklerimizi görmüş ve taleplerimizi iletme fırsatı bulmuş olduk dedi.Denetleme ekibininde bizlerden beklentileri,olması gereken Kalite  ve Verimlilik kriterlerini değerlendirme fırsatı bulduk diyerek sözlerini tamamladı.

Çikolata ikramı ile toplantı sona erdi.

• IMG-20180914-WA0006.jpg