AYLIK HEKİM TOPLANTIMIZI VE E-NABIZ TOPLANTISINI YAPTIK

Güncelleme Tarihi: 17/08/2018

16.08.2018 tarihinde Of Devlet Hastanesi olarak rutin aylık değerlendirme toplantımızın Haziran ve Temmuz aylarını kapsayan kısmını tüm hekimlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

İdari , Mali ve tıbbı durumumuzu mercek altına aldık.Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ;'' Bu toplantıların çok verimli olduğunu,hekimlerimizin taleplerini idareci olarak da bizlerin
beklentilerini karşılıklı olarak sakin ortam da konuşma fırsatı bulduk''dedi.

Uysal şöyle devam etti; ''Bu toplantıların ayrıca çok güzel geri dönüşleri oluyor ve istişare ortamı oluşuyor '' diyerek sözlerini tamamladı.

Ayrıca toplantının sonlarına doğru Sağlık Bakanlığımızın üzerinde son zamanlarda hassasiyet ile durduğu '' E-Nabız '' uygulaması  da hekimlere tanıtıldı ve özellikleri anlatılarak çay ikramı ile toplantı sona erdi.