BAKANIMIZDAN YENİ HASTANE İNŞAATINA ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 12/08/2018

12 Ağustos 2018 Pazar günü İç İşleri Bakanımız  Syn. Süleyman SOYLU ; Trabzon'daki yoğun programına rağmen  Of İlçemize ziyarette bulundu.Yatırım programında olup inşaatı devam eden
150 yataklı Yeni Of Devlet Hastanesinin inşaatını  gezerek Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL  ve yetkililerden  bilgi aldı.
Başhekimimiz;Sayın Bakanımıza yeni hastane inşaatının kısa sürede gelmiş olduğu aşamayı,sürecin işleyişini ve hastane bittikten sonra Bölge Hastanesi konumunda olacağını ifade etti.
Nisan 2020'de Yeni Hastane inşaatının biteceğini belirten UYSAL,başından beri yeni hastane inşaatının
Spor Bakanlığından devri,Maliye Bakanlığından ödeneği ve Sağlık Bakanlığından projesi,ihale işlemleri ile inşaatın hızlı bir şekilde başlaması aşamalarında çok önemli katkısı olan Sayın Bakanımıza Kurumum ve bölge halkımız adına Teşekkür ediyorum dedi.
İç İşleri Bakanımız  Syn. Süleyman SOYLU'da  2 ay gibi kısa bir sürede Yeni Hastane inşaatının geldiği aşamayı takdir ettiğini belirterek İnşallah hızlı bir şekilde bitip yöre insanımızın Sağlık Hizmetine sunarız dedi.
Başhekimimiz  Op.Dr.Şaban UYSAL'a da teşekkür ederek alandan ayrılıp yoğun programına devam etti.

• IMG-20180812-WA0007.jpg

• IMG-20180812-WA0005.jpg