İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'MÜZDEN ANLAMLI ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 03/07/2018

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan yardımcıları ;Sayın Dr.Oğuz KARA ve Sayın İlyas ALP beraberindeki  Dr Elçin Ergan,Ahmet Eyüboğlu,Mustafa Kibar,Sultan Aşık,Arzu Nezor,Emine Karataş Celik ,Nermin Bilgin,Volkan Yıldız,Volkan Yıldız,Ecz. Yalçın Kalaycı Hastanemize Kalite-Verimlilik,Otelcilik Hizmetleri,Mali tablo,Çalışan ve Hasta Hakları açısından değerlendirme yapmak üzere ziyarete geldi.Aynı zamanda öğleden sonra Mali olarak bağlı olduğumuz Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesini’de ziyaret ettiler.İl sağlık Müdürlüğü ekipleri Sabah ilk olarak 2018 yılının ilk 5 ayının tüm verilerini(Tıbbi,Mali,Kalite,Verimlilik ) 2017 yılı ile karşılaştırıp  sunum yaptılar.Sonra saha gezileri ile yerinde değerlendirme sonrası tekrar Hastane yönetimi ile ziyaretin analizi yapıldı.Karşılıklı çözüm önerileri görüşüldü.Başhekimimiz Op.Dr.Şaban UYSAL ziyaretin son derece verimli geçtiğini ,eksiklerimizi farklı bir açıdan gördüklerini sorunlarımızı İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine yerinde iletme olacağı bulduklarını belirtip ziyaretten dolayı Çok Teşekkür ederiz dedi.Çay ikramı ile toplantı sona erdi...